Kristinas blogg

2018-02-25
09:33:14

Ännu en tävlingshelg


Då var ännu en tävlingshelg avklarad. En väldigt lång sådan blev det. Tävlingen var i Norrköping. Ganska nära tyckte vi!
Vi körde minibuss denna gång. Vi var tre mammor med barn och så åkte två lite äldre tjejer också med. Vi åkte upp till Norrköping i fredags och var framme rätt tidigt på kvällen. Vi bodde som vanligt på hotell. Scandic blev det denna gång. 
I går morse körde vi vidare till tävlingshallen. En fin arena och dansföreningen som ordnade tävlingen hade ordnat det jättefint med bra ljus och fina bakgrunder. Mycket är nytt i årets upplägg och det märktes denna gång. Det var en rätt stor tävling. Elin skulle tävla i disco duo och hip hop solo samt duo. Mycket strulade i det tekniska och Tävlingen blev över en timme försenad tillslut. Så vi kom iväg väldigt sent. Ett stopp på MC Donalds innan vi körde hem, då tjejerna och vi fick lite mat i oss.
E och jag landade hemma strax före två. Vi fick köra lite sakta bitvis då det snöade rätt bra. Så i dag är man lite trött.
Själva tävlandet för E:s del var glädjande även denna helg! Det blev final i både disco duo o hip hop duo. Semifinal i hip hop solo.
Allra bäst gick det i disco där tjejerna fick en andra plats och även då en uppflyttningsprick! I hip hop duo blev det en femteplats. Nytt för i år på denna typen av tävling var att alla i final får pris!
Roligt var också att min bror med sambo kom och tittade en stund. De bor i Linköping. Så det var nära.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


2018-02-21
11:34:44

Sneakpeak

I går hämtade vi som sagt T:s balklänning. Vår sömmerska Anke på June&me i Karlskrona har gjort ett då fantastiskt jobb. Vi är så nöjda med klänningen. T sa att hon ville inte ta av sig den när hon provade den. Ett gott betyg!

(null)


Efter vi var klara med det åkte vi hem och på hemvägen svängde vi inom Contan bakgård o köpte med oss hem lite godsaker o fika på. Mysigt!
(null)

Har fortsatt titta på Prison break. Upptäckte dock att jag kände igen dessa avsnitten. Så förmodligen såg vi även denna säsong. Men jag minns inte hur det gick.

Började pyssla ett kort i måndags, men har inte riktigt haft ro eller inspiration till att göra det klart. Men hoppas hitta lite under dagen i dag!
2018-02-18
11:43:27

Lediga dagar

Äntligen stundar lite lediga dagar. Behöver verkligen ladda om batterierna efter några tuffa veckor på jobbet.
I går spenderade jag några timmar framför TV:n. Tittade på Prison Break.
I dag började jag dagen med att titta på två avsnitt till. Nu har jag sett färdigt säsong 3. Det var hit vi tittade när den gick på TV för några år sedan. Så nu blir det helt nytt nästa gång jag ska titta.
E ska åka på dansläger i dag och blir borta till onsdag kväll, då hon ska hämtas hem. På torsdagkväll har de sedan den årliga uppvisningen. På fredag åker vi på tävling igen. Det blir Norrköping denna gång.
I övrigt ska optikern o tandläkaren hinnas med denna vecka. Vi ska också hämta T:s balklänning hos sömmerskan. 
Så övrig tid tänker jag ägna mig åt vila, lite bokläsning, pysslande och att titta på några avsnitt av Prison Break!
Ha en skön vecka!
(null)
Längtar tillbaka till sommarens värme!