Kristinas blogg

2018-02-21
11:34:44

Sneakpeak

I går hämtade vi som sagt T:s balklänning. Vår sömmerska Anke på June&me i Karlskrona har gjort ett då fantastiskt jobb. Vi är så nöjda med klänningen. T sa att hon ville inte ta av sig den när hon provade den. Ett gott betyg!

(null)


Efter vi var klara med det åkte vi hem och på hemvägen svängde vi inom Contan bakgård o köpte med oss hem lite godsaker o fika på. Mysigt!
(null)

Har fortsatt titta på Prison break. Upptäckte dock att jag kände igen dessa avsnitten. Så förmodligen såg vi även denna säsong. Men jag minns inte hur det gick.

Började pyssla ett kort i måndags, men har inte riktigt haft ro eller inspiration till att göra det klart. Men hoppas hitta lite under dagen i dag!
2018-02-18
11:43:27

Lediga dagar

Äntligen stundar lite lediga dagar. Behöver verkligen ladda om batterierna efter några tuffa veckor på jobbet.
I går spenderade jag några timmar framför TV:n. Tittade på Prison Break.
I dag började jag dagen med att titta på två avsnitt till. Nu har jag sett färdigt säsong 3. Det var hit vi tittade när den gick på TV för några år sedan. Så nu blir det helt nytt nästa gång jag ska titta.
E ska åka på dansläger i dag och blir borta till onsdag kväll, då hon ska hämtas hem. På torsdagkväll har de sedan den årliga uppvisningen. På fredag åker vi på tävling igen. Det blir Norrköping denna gång.
I övrigt ska optikern o tandläkaren hinnas med denna vecka. Vi ska också hämta T:s balklänning hos sömmerskan. 
Så övrig tid tänker jag ägna mig åt vila, lite bokläsning, pysslande och att titta på några avsnitt av Prison Break!
Ha en skön vecka!
(null)
Längtar tillbaka till sommarens värme!
2018-02-11
09:23:46

Danstävling nr 1 våren 2018

(null)


I går var vi på årets första danstävling. I år har de ändrat på upplägget, så det kommer att bli lite fler tävlingar än tidigare. Delvis för att Elin numera dansar i par (duo) och även ska prova på nya dansstilar.

I går var det tävling i Lidköping. Vi körde i fredags och bodde i Skövde. Bilresan gick bra och vi hade en mysig kväll på hotellet. I går morse åt vi en härlig frukost innan vi körde vidare sista biten.
(null)

För E blev det en tredje plats! Första gången som hon fick en finalplats! Härligt för henne och få uppleva det. Mammahjärtat slog lite extra i går.
(null)

(null)

Nästa tävling blir om två veckor i Norrköping. Det blir en del långa resor när det ska tävlas.
I dag blir det en lugn hemmadag med en hel del jobbfix. En vecka kvar tills vi tar sportlov här!