Kristinas blogg

2017-11-28
20:41:34

Hosta

I torsdags eftermiddag började jag bli hes. I fredags var det värre och i helgen kom hostan. Trist, då det inte är många veckor sedan jag hade hosta sist. Så nu har träningen fått stå tillbaka. Lika bravo vänta tills det blir bättre. Värst är det på nätterna.

I dag passade vi på att byta däck. Vi har bytt på både vår o på T:s bil. Vi hann även med att tvätta båda bilarna. Skönt att vara redo för vintern.
(null)

(null)

Ha en fortsatt skön vecka!
2017-11-27
08:00:30

Pyntat på utsidan

I går satte vi upp ljusslingor i våra träd på framsidan. Tidigare år har vi haft en hängande ljusslinga på framsidan, men nu när vi har träden där ville vi göra något där.
Jag köpte ljusslingor som kunde kopplas ihop på Rusta för ett tag sedan.
(null)

Blev riktigt fint tycker vi. Även ett annat ljusnät har kommit upp vid vårt plank. Men det har jag ingen bild på.
För ett tag sedan köpte jag en låda på ÖB som jag tänkt använda på framsidan med lite pynt på. Är inte helt klar än, då jag ska ha granris där med. Och kanske någon mer dekoration.
(null)
Ljuset är batteridrivet med timerfunktion.
2017-11-26
18:03:54

Present

I går när vi hade kalas kom lägligt nog min vän M förbi med en present till mig. Vi lärde känna varandra för över 18 år sedan i samband med att vi fått barn ungefär samtidigt. M var då rätt nyinflyttad här i stan. Vi gick i samma föräldragrupp och sedan har vi bott i ungefär i samma område några år. Vi  håller båda på och pysslar. Förr gav vi varandras barn presenter, men numera ger vi varandra pyssliga presenter.
Så några dagar i förväg öppnade jag min present!
Det var lite olika dekorationer, sprayfärg, söta cellofanpåsar samt vita kortstommar med kuvert. Många fina saker! Tack M!! 
(null)