Kristinas blogg

2007-04-23
21:33:36

Ny vecka och en sista Prison Break...

I kväll går sista avsnittet för säsongen av Prison Break. Ett av två program som jag verkligen följer på TV.
Ska både bli tråkigt samt lite skönt att det är uppehåll nu. Trist för att jag verkligen gillar programmet och skönt för att det går så himla sent. Är supertrött dagen efter programmet.

Då har en ny arbetsvecka startat igång. Denna veckan har jag mina sista utvecklingssamtal. Ska dock ha lite återkopplingar innan sommarlovet på några elever, men det är skönt när det är avklarat.
På torsdag ska vi ha heldag ute. Vi ska fira "valborg". Vi brukar göra det gemensamt i alla F-2 klasserna. Vi går till idrottsplatsen och där brukar vi ha lite friidrott och lekar. Sedan kommer oftast brandkåren och barnen får titta på brandbilarna. Vi grillar korv och på slutet tänds det en liten brasa. Det brukar vara mycket uppskattad av barnen. Förra året hade brandkåren (räddningstjänsten heter det kanske) inte tid att komma, så de är nog efterlängtade i år.

I går gjorde jag en LO efter förra veckans skiss på Swe Scrapbook. Det är en bild från vårat bröllop. Eller rättare sagt ett foto taget ett par veckor efter vårt bröllop. Vi gifte oss i all hemlighet förra sommaren och sedan åkte vi till Mallorca. Fotot togs en regnig dag, men det syns inte på kortet. LO´n är till Tuvas album. Ska göra en likadan till Elin.

Ha det så gott.
image90