Kristinas blogg

2013-05-31
19:29:45

Myrtleträd

I dag har jag varit med barnen hos frisören. De blev klippta och Elin valde färg i håret och Tuva fick håret fint lockat och flätat! Lite tips till skolavslutningen med!

Sedan tog vi en runda på stan. Vi köpte glass och ett par sommarskor till Tuva. Jag hittade även ett fint litet träd.
Det fick ta plats på köksbordet. Får hoppas att det klarar sig!

I helgen blir det dans, simning, fotbollsmatch. Ska även stå i kiosken när det är match.
Längtar till nästa helg när jag ska åka på scrapträff!

Trevlig helg!

2013-05-29
20:56:32

Dofter!

Dofterna och grönskan har verkligen exploderat nu. Så härligt att vara ute och se och lukta. Verkligen härligt att vara ute och springa i allt detta underbara.

Har även plockat in lite för att njuta även hemma av dofter och färg!

2013-05-28
11:17:20

Långt uppehåll igen...

Ja, här uppdateras det inte särskilt flitigt. Nästan en månad sedan sist.

Våren har varit lång och tuff på jobbet och jag har haft svårt att få allt att gå ihop och då får man välja bort vissa saker.

I dag är jag hemma och vabbar med Elin. Första gången i år. Försöker hinna i kapp med lite fix här hemma samtidigt. Sedan blir det lite bakning på programmet då jag ska ha fika på jobbet i morgon.

Majmånad är oftast fulltecknad och så även i år. Det är dans, simning och fotboll. Patrik har fullt upp med sin cykling som har kommit in i tävlingssäsong nu i maj och juni med höjdpunkten Vätternrundan den 14/15 juni. Vilket för första gången innebär att ingen av oss kan vara med på skolavslutningen i år. Tiderna krockar i år och då jag slutar med min klass i år kan jag inte gå ifrån. Men det finns andra som kan gå som tur är!

I förra veckan var jag ute och åt på restaurang med scrapgänget. Det var också Rockgala för alla fritidsbarn. Elins fritids sjöng Yohios låt Heartbreak hotel. Elin smyckade sig fint med mina pärlor. Håret sprayade jag rosa!

På återseende. Ha en bra dag och tack för du tittade in!