Kristinas blogg

2018-02-25
09:33:14

Ännu en tävlingshelg


Då var ännu en tävlingshelg avklarad. En väldigt lång sådan blev det. Tävlingen var i Norrköping. Ganska nära tyckte vi!
Vi körde minibuss denna gång. Vi var tre mammor med barn och så åkte två lite äldre tjejer också med. Vi åkte upp till Norrköping i fredags och var framme rätt tidigt på kvällen. Vi bodde som vanligt på hotell. Scandic blev det denna gång. 
I går morse körde vi vidare till tävlingshallen. En fin arena och dansföreningen som ordnade tävlingen hade ordnat det jättefint med bra ljus och fina bakgrunder. Mycket är nytt i årets upplägg och det märktes denna gång. Det var en rätt stor tävling. Elin skulle tävla i disco duo och hip hop solo samt duo. Mycket strulade i det tekniska och Tävlingen blev över en timme försenad tillslut. Så vi kom iväg väldigt sent. Ett stopp på MC Donalds innan vi körde hem, då tjejerna och vi fick lite mat i oss.
E och jag landade hemma strax före två. Vi fick köra lite sakta bitvis då det snöade rätt bra. Så i dag är man lite trött.
Själva tävlandet för E:s del var glädjande även denna helg! Det blev final i både disco duo o hip hop duo. Semifinal i hip hop solo.
Allra bäst gick det i disco där tjejerna fick en andra plats och även då en uppflyttningsprick! I hip hop duo blev det en femteplats. Nytt för i år på denna typen av tävling var att alla i final får pris!
Roligt var också att min bror med sambo kom och tittade en stund. De bor i Linköping. Så det var nära.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)